Ponedjeljak, 08. veljače

17:00 Ante Perić za pok. roditelje Marka, Stanu i ostale pokojne 

Utorak, 09. veljače

17:00 Obitelj Jukić za pok. Ivana, i Ljubicu Kraljević, te Anđelka, Ljubicu i Smiljana

U četvrtak, 28. Siječnja 2021. u 19 sati u našoj župnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova u Potocima, priređuje se klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Poštovani župljani Potoka!

Vijest o ovotjednom snažnom potresu u Petrinji, Glini, Sisku i okolici izazvao je neviđeni strah, očaj i patnju brojnih ljudi toga kraja.

Pozivom na br.: 092 890 880 donirate 2 KM.

preuzeto s: http://caritas-mostar.ba/
 
 

Caritas Mostar i HT Eronet uključili su se u prikupljanje pomoći za porušenu Banovinu. Pozivom na br.: 092 890 880 donirate 2 KM.

 

Razorni potres koji je u utorak, 29. prosinca 2020., pogodio Sisačko-moslovačku županiju nanio je nesagledive posljedice stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i Zagreba, koji su ostali bez svojih domova. 

Usljed nastale situacije i zbog zabrane kretanja, koja je na snazi od 23 do 5 sati ujutro, ove godine božićna polnoćka u našoj župi neće se održati u uobičajeno vrijeme već u 20 sati na Badnjak.

Bogu zahvalni za naše veliko crkveno dvorište-imanje (100 dunuma) dođimo slavit rođenje Gospodina našega Isusa Krista. Ako bude lijepo vrijeme možemo se zbog velikog prostora nakon svete Mise zadržati i u prigodnom bratskom druženju uz mjere predostrožnosti.