Već gotovo dva mjeseca živimo pod posebnim korona okolnostima. Cijelo ovo vrijeme, služile su se svete Mise svaki dan u župnoj crkvi, naravno s umanjenim brojem vjernika. Župnik je redovno-svaki dan obilazio župu i župljane po dogovoru. Sveti su se sakramenti dijelili na izričito traženje pojedinih župljana: sveta ispovijed, pričest i bolesničko pomazanje.

Cijelo ovo vrijeme odgođene su: probe pjevanja velikog zbora i dječjeg zbora, vjeronauk, kao i instrukcije iz sviranja. Posljednjih nekoliko  nedjelja svete se Mise služe u našem velikom župnom dvorištu. Termin svetih Misa je isti kao i prije korone u 9 i 11 sati.

Danas (ponedjeljak 11. svibnja 2020.) smo započeli sa župnim vjeronaukom ali samo za prvopričesnike. Vjeronauk se do daljnjega održava u župnom vrtu svaki dan u 17 sati. Prva pričest je predviđena za 19. lipnja 2020., za  župni patron Presveto Srce Isusovo. Nakon toliko vremena prvi susret župnika i vjeroučenika je bio veoma dirljiv i razdragan. Ponekad eto i u nama odraslima progovori djetinjstvo, što je vidljivo i iz priloženih fotografija.