Župne oglase možete uzeti u dnu crkve, a imate ih i na oglasnim pločama i na Portalu župe.

 • Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u ponedjeljak-Svi Sveti, utorak-Dušni Dan i srijedu po terenu, kako sam objavio prošle nedjelje, a u ostale dane četvrtak, petak i subota u župnoj crkvi u 17,00 sati. Slijede misne nakane….
  • Ponedjeljak, (Svi Sveti) 1. studenoga
   9,00 sati Vojno sv. Misa (Pro populo)
   11,00 sati Borača sv. Misa (Za ++ b. M.n.)
   14,00 sati Vrapčići sv. Misa (Za ++ tr.)
  • Utorak, (Dušni Dan) 2. studenoga
   9,00 sati Lisičine sv. Misa (Za ++)
   11,00 sati Livač sv. Misa (Na nak. sv. Oca)
   14,00 sati Đubrani sv. Misa (Za sve vjer. mrtve)
  • Srijeda, 3. studenoga
   11,00 sati Donji Jasenjani-Novo groblje (Za ++)
   15,00 sati Samostan časnih sestara (Za ++ b.)
  • Četvrtak, 4. studenoga, 17,00 sati
   Vladimir Pehar za pok. supr. Anastaziju i ostale pokojne
   18,00 sati Zora Andačić za pok. muža Ivana (b.)
  • Petak, 5. studenoga, 17,00 sati
   Ivan Aničić za pok. rodit. Miju, Ivu i nevj. Slavicu
   7,00 sati sv. Misa u časnih sestara (N.N. n. n. b.)
  • Subota, 6. studenoga, 17,00 sati
   Ivica Zovko s obit. za pok. supr. Mariju, rod. Blagicu i Petra
  • Nedjelja, 7. studenoga
   9,00 Djeca za pok. Matu i Anicu Zovko, te Damjana i Ružu Drinovac
   11,00 Misa za narod naše župe
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju, 7. studenoga: u 9,00 i 11,00 sati.
 • Za Crkvu: Marinko Jurić 50 KM., Projecta d.o.o. 300 KM. i Ivan Zovko, Potoci 18, dao 100 KM.
 • Za Caritas: N. N. 20 KM.
 • Župni vjeronauk za učenike Osnovne škole: U sljedeću subotu u 9,00 sati vjeronauk za učenike nižih razreda od 1. do 5. razreda, a u 10,00 sati za učenike viših razreda od 6. do 9. razreda, a poslije vjeronauka rad po sekcijama, ministranti, čitači…
 • Za sva groblja gdje će se slaviti sv. Mise ovih dana ponetko mi se javio da će doći autom po mene, pa neka svi oni koji su se javili dođu pola sata prije sv. Mise, kako bismo uzeli sve potrebito za sv. Misu i pošli zajedno na groblje gdje će se slaviti sv. Misa.
 • U ovom tjednu je Prvi Petak, ispovijedam pola sata prije večernje sv. Mise, u 16,30 sati.
 • Stočani u Bijelom Polju: Danas su s nama slavili ovu sv. Misu u 11,00 sati mladi iz Stoca, koji su došli u posjetu svome bivšem župniku i našoj bjelopoljskoj župi. Pod sv. Misom pjevao je stolački Zbor „Mladi“, u čijem sastavu je župni „Folklor“ i Djevojačke skupine „Angelus“ i „Vidoštačka kraljica“, s njima su i članovi Katoličke malo-nogometne lige, a vjerojatno je došlo i još Stočana. Poslije sv. Mise zbor „Mladi“ izvest će kratak i prikladan program ovdje u crkvi pred Oltarom, a poslije, stolački će Folklor pred našom župnom crkvom izvesti jedan splet pjesama i kola Hrvata stolačkoga kraja u civilu. Ovo je jedno lijepo i svake hvale vrijedno druženje dviju župa, a pogotovo mladih i nadam se da ćemo iza ovoga susreta nastaviti obostrano prijateljsko druženje i u budućnosti. Molim vas sve, ostanite na svojim mjestima poslije blagoslova i završne pjesme, kako bismo mogli pratiti program naših gostiju, koji neće dugo trajati, mladi su efikasni, 15-ak minuta u crkvi i 15-ak minuta pred crkvom. Sada će poslije sv. Mise dok se i župnik raspremi u sakristiji i dok otpjevamo završnu pjesmu, stolačka voditeljica pozdraviti sve nazočne i najaviti program ovdje s ambona. Poslije programa u crkvi, dok budu naši Stočani izvodili folklorni program vani, naši će bjelopoljski mladići iznijeti pred crkvu dobru lozu iz murvove bačve i druga osvježavajuća pića uz koji domaći kolač, da možemo uz čašicu pića i ugodna razgovora bolje pratiti naše prijatelje. Poslije ćemo naše drage goste počastiti u našoj župnoj dvorani. Hvala našim domaćicama na donesenim kolačima i pecivu, a našim ljudima hvala što su se ponudili snijeti ostale troškove, baš ste me ugodno iznenadili. Hvala svima, a našim Stočanima još jedanput izražavamo srdačnu dobrodošlicu.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Olga Sesar-Vasić, pokopana u Austriji, za pokoj njezine duše pomolimo se! Pokoj vječni daruj joj Gospodine. I svjetlost vječna neka joj svijetli. Počivala u miru. Amen. Duša njezina i duše svih vjernih mrtvih po milosrđu Božjem počivale u miru. Amen!

Sve vas pozdravlja i na sve zaziva Božji blagoslov,

vaš župnik don Rajko Marković