Radio-Televizija Herceg-Bosne izravno je prenosila sv. Misu iz Župe Potoci Bijelo-Polje, u nedjelju, 7. studenoga 2021. u 11,00 sati. Rana sv. Misa slavila se po običaju u 9,00 sati, koja je bila dobro posjećena, a na sv. Misu u 11,00 sati okupilo se podosta Božjega puka i u crkvi i pred crkvom. Malo prije 11,00 sati zazvonila su sva tri župna zvona, a kad je sat s tornja crkve otkucao 11,00 sati, ministranti sa župnikom don Rajkom Markovićem izišli su iz sakristije na glavni oltar, dok je župni pjevački zbor s kora pod ravnanjem sestre Bibijane intonirao ulaznu pjesmu.

Nakon ulazne pjesme župnik je započeo sv. Misu, sve na početku srdačno pozdravio i pozvao vjernike na iskreno kajanje, zatim je nastavio: Ovu sv. Misu izravno prenosi Radio-Televizija Herceg-Bosne. Hvala lijepa, uz srdačan pozdrav i Božji blagoslov svim gledateljima i slušateljima RTV., osobito bolesnima.

Sv. Misa dalje je išla svojim tijekom, pjevači su, s okupljenim pukom, otpjevali kompletnu sv. Misu, mladi su jasno i artikulirano pročitali misna čitanja i molitvu vjernika, a ministranti vrlo lijepo posluživali oko oltara. Župnik je poslije Evanđelja održao prikladnu propovijed na temelju misli iz Evanđelja, te s primjerima iz života naglasio kao se isplati biti dobar, pošten, darežljiv i karakteran jer su to vrijednosti koje ne prolaze, a za svako dobro djelo učinjeno prema Bogu i bližnjemu Gospodin nas stostruko nagrađuje. Za vrijeme sv. pričesti podosta se svijeta pričestilo, a sve nazočno mnoštvo skladno je i glasno sudjelovalo u sv. Misi. Prije sv. pričesti župnik je naglasio da svi bolesnici u svojim kućama koji prate sv. Misu, a iz opravdanih razloga ne mogu nazočiti sv. Misama u crkvama, mogu primiti duhovnu sv. pričest. Na kraju sv. Mise župnik je pročitao župne oglase te zaključio:

Zahvaljujem gledateljima i slušateljima RTV HB, koji koji su s nama bili u izravnom prijenosu pod ovom sv. Misom. Hvala ravnateljstvu, uredništvu i tehničkom osoblju RTV HB, koji su omogućili prijenos sv. Mise. Osobito mi je drago što je prijenos sv. Mise mogla pratiti i naša dijaspora putem Youtub kanala.

Nakon misnoga blagoslova i završne pjesme: „Svi kliknimo Kristu“, svijet se razišao svojim kućama, obogaćen još jedanput mnogim milostima koje nam Gospodin udjeljuje preko slavlja sv. Mise, koja je najveće blago koje zemlja može prikazati nebu po rukama svećenika.