U subotu i nedjelju, 26. i 27. veljače 2022. molitvena zajednica Totus Tuus Mostar organizirala je kamp za djevojčice od 9 do 14 godina u duhovnom centru Emaus kod Mostara. Radosne djevojčice i njihove voditeljice sudjelovale su na sv. Misi u župnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova u Potocima-Bijelo Polje u nedjelju, 27. veljače u 9,00 sati s ostalim pukom Božjim.

Na početku sv. Mise bjelopoljski župnik don Rajko Marković pozvao je djevojčice da zauzmu prikladna mjesta na klupama oko oltara, zatim ih je sve srdačno pozdravio skupa s njihovim voditeljicama i zaželio im srdačnu dobrodošlicu u bjelopoljsku župnu crkvu. Župnik je naglasio da u Crkvi Božjoj nema stranaca i da smo svi danas ovdje doma, jer svaka crkva je naš zajednički dom u kome se trebamo ugodno osjećati, jer smo se okupili oko Isusa koji je naš prijatelj, Spasitelj i Otkupitelj. Za vrijeme sv. Mise djeca su se sa svojim voditeljicama pričestila.

Poslije sv. Mise bilo je kratko druženje i fotografiranje te prijateljski razlaz uz radosni stisak ruke u želji i nadi da se opet nekom prilikom ovako lijepo susretnemo.