Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje, odigrali su u nedjelju, 6. ožujka 2022. u poslijepodnevnim satima u Čitluku druge dvije utakmice sa župama Studenci i Gabela Polje u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su bili u svojoj župi na sv. Misama, a u 12,30 sati je dogovoren zajednički sastanak sa župnikom pred župnom crkvom. Kako je taj dan bila Prva korizmena nedjelja, sv. Misu u Bijelom Polju predslavio je biskup Petar, koji je poslije sv. Mise održao i predavanje za bračne parove, poslije čega je skupa sa župnikom don Rajkom izašao pred crkvu, susreo se i uslikao s bjelopoljskim nogometašima.

Župnik je predmolio molitvu, a biskup ih je blagoslovio, te su im oba zaželjela uspjeh i Božji blagoslov. Prošle je nedjelje i župnik don Rajko išao s njima, ali ove nedjelje zbog opravdanih razloga i biskupova gostovanja u župi, nije mogao ići, pa ih je popratio blagoslovom i svojim molitvama.

Poslije su momci krenuli prema Čitluku, gdje su u dvorani obukli župne dresove, prijavili se na protokol i čekali svoj red, te odigrali svoje dvije utakmice, a ove se nedjelje igralo u dvije dvorane u Čapljini i u Čitluku. Sve je proteklo u najboljem redu i raspoloženju, te prijateljskom ozračju, što je znak da su nam ovakvi susreti potrebni da se naša hrvatska katolička mladež druži, upoznaje i prijateljuje. Poslije odigranih utakmica naši su se momci u obližnjem kafiću malo osvježili, podružili, športsko poslijepodne prokomentirali i svi se zadovoljni vratili svojim kućama.