Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje, odigrali su u srijedu, 23. ožujka 2022. u večernjim satima na Rudniku posljednju utakmicu proljetnog kola sa župom Čeljevo u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su se u 18,30 sati našli sa župnikom don Rajkom, u župnoj kući, odakle su krenuli prema Rudniku, gdje su ih na školskom igralištu 5. Osnove škole čekali ostali momci iz Bijeloga Polja. Tu su obukli župne dresove, fotografirali se i s momcima iz Čeljeva športski i vrlo profesionalno odigrali čvrstu i neizvjesnu utakmicu u kojoj je, unatoč brojnim prilikama, rezultat od 1:0 otišao na stranu Čeljeva.

Sve je proteklo u najboljem redu i raspoloženju, te prijateljskom ozračju. Momci su svojom fair-play igrom i ponašanjem kroz čitavi turnir osvjetlali obraz svoje župe i župnika i sada možemo s ponosom čekati jesensko kolo i novu sezonu KMNL-a.

Poslije odigrane utakmice naši su se momci skupa s don Rajkom navratili u župnu kuću u Bijelom Polju, gdje su se prijateljski počastili, družili, popričali i poslije se uputili svojim kućama. Bogu hvala na ovako lijepim druženjima naših hercegovačkih momaka.