U župi Presvetog Srca Isusova, Potoci-Bijelo Polje u subotu, 1. listopada 2022. organizirana je sv. ispovijed za školsku djecu i mlade iz župe. Najprije je bio župni vjeronauk u 9,30 sati za svu školsku djecu, a onda su mala djeca izišla pred crkvu, dok su djeca viših razreda koja su već primila sv. sakramente ispovjedi i pričesti ostali u crkvi, pristigli su i mladi srednjih škola.

Sve je nazočne kratko pripremio za sv. ispovijed bjelopoljski župnik don Rajko, zatim su došla još dvojica svećenika don Tomislav i don Damir i započela je sakramentalna sv. ispovijed. Djeca i mladi su se dobro odazvali na sakramenat pomirenja, nakon čega je slijedila sv. pričest. Župnik je na kraju sve pozvao na listopadske pobožnosti Gospi svaku večer u župnu crkvu u 17,00 sati, kad djeca i mladi predmole Gospinu krunicu, a župnik Gospine litanije i poslije se slavi sv. Misa.

Poslije sv. pričesti župnik se kratko sastao s mladima iz župe, rasporedio nedjeljna čitanja i ministrante za sutrašnje sv. Mise u 9,00 i 11,00 sati i svi su se zadovoljni vratili svojim kućama. Kako je lijepo i spasonosno provesti nekoliko ugodnih trenutaka s Isusom i Gospom u našoj bjelopoljskoj župnoj crkvi.