Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje odigrali su u nedjelju, 15. siječnja 2023. u poslijepodnevnim satima u Čitluku prve dvije utakmice sa župama Stolac i Studenci u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su bili u svojoj župi na sv. Misama, a u 14,00 sati dogovoren je zajednički sastanak pred župnom kućom u Bijelom Polju. Slijedilo je zajedničko slikanje pred župnom crkvom, dogovor sa župnikom o programu dana, molitva i s Božjim blagoslovom, osobnim autima krenuli prema Čitluku.

U dvorani su obukli župne dresove, prijavili se na protokol, fotografiranje i čekali su svoj red. U nedjelju je u Čapljini i Čitluku igralo 14 župnih ekipa i sve je proteklo u najboljem redu i raspoloženju, te prijateljskom ozračju, što je znak da su nam ovakvi susreti potrebni da se naša hrvatska katolička mladež druži, upoznaje i prijateljuje. Rezultati današnjih utakmica Stolac–Bijelo Polje 5:5; Studenci–Bijelo Polje 2:1.

Poslije odigranih utakmica naši su se momci sa župnikom don Rajkom u Župnoj kući u Bijelom Polju zajednički okupili, malo podružili, počastili, športsko poslijepodne prokomentirali i svi se zadovoljni vratili svojim kućama. Bogu hvala na ovakvim lijepim susretima!