Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje, odigrali su u nedjelju, 22. siječnja 2023. u poslijepodnevnim satima u Čitluku druge dvije utakmice sa župama sv. Petar i Pavao Mostar i Čeljevo u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su bili u svojoj župi na sv. Misama, a u 12,45 sati je dogovoren zajednički sastanak sa župnikom don Rajkom pred župnom kućom. Župnik je, nakon zajedničkog fotografiranja i dogovora, sve momke pozdravio, predmolio molitvu i blagoslovio ih, te svima zaželio dobar uspjeh i Božji blagoslov. Zatim se i župnik s momcima uputio prema Čitluku, gdje su Bjelopoljci u športskoj dvorani odigrali dvije predviđene utakmice.

Rezultati današnjih utakmica: Bijelo Polje – sv. Petar i Pavao Mostar 6:2; Čeljevo – Bijelo Polje 5:3. I ove se nedjelje igralo u dvjema dvoranama u Čapljini i Čitluku. Sve je proteklo u najboljem redu i raspoloženju, te prijateljskom ozračju, što je znak da su nam ovakvi susreti potrebni da se naša hrvatska katolička mladež druži, upoznaje i prijateljuje.

Poslije odigranih utakmica naši su se momci sa župnikom u Župnoj kući u Bijelom Polju zajednički podružili i počastili uz lijepe komentare o današnjem poslijepodnevnom športskom događanju. Bogu hvala!