Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje, odigrali su u nedjelju, 5. veljače 2023. u poslijepodnevnim satima u Čitluku još dvije utakmice sa župama sv. Toma Mostar i Katedrala Mostar u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su bili u svojoj župi na sv. Misama, a u 13,00 sati je dogovoren zajednički sastanak pred župnom kućom sa župnikom don Rajkom, koji je, nakon zajedničkog fotografiranja i dogovora, sve momke pozdravio, predmolio molitvu i blagoslovio ih, te svima zaželio dobar uspjeh i Božji blagoslov.

Nakon toga je župnik ostao u Župnoj kući na prijateljskom druženju s gostima, jednom skupinom ljudi iz župe Prenj-Dubrave, župnikova rodna župa, koji su danas došli župi i župniku u posjetu, najprije sudjelovavši na sv. Misi u 11,00 sati, zatim druženju u pjesmi i razgovoru pred crkvom, poslije sv. Mise, a onda na zajedničkom domjenku u Župnoj kući.

Poslije, kad je ispratio goste, i župnik se uputio prema Čitluku, gdje su Bjelopoljci u športskoj dvorani odigrali dvije predviđene utakmice. Rezultati današnjih utakmica: Bijelo Polje – sv. Toma Mostar 5:0; Bijelo Polje – Katedrala Mostar 7:2. Ne samo da su danas naši momci pokazali dobro športsko umijeće nego i lijepu fair play igru, te na taj način osvjetlali ugled naše bjelopoljske župe. I ove se nedjelje igralo u dvjema dvoranama u Čapljini i Čitluku. Sve je proteklo u najboljem redu i raspoloženju, te prijateljskom ozračju, što je znak da su nam ovakvi susreti potrebni da se naša hrvatska katolička mladež druži, upoznaje i prijateljuje.

Poslije odigranih utakmica naši su se momci sa župnikom u Župnoj kući u Bijelom Polju zajednički podružili i počastili uz lijepe komentare o današnjem poslijepodnevnom športskom događanju.