Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje, odigrali su u nedjelju, 19. veljače 2023. u poslijepodnevnim satima u Čitluku posljednju utakmicu u ovoj sezoni sa župom Neum u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su bili u svojoj župi na sv. Misama, a u 14,30 sati je dogovoren zajednički sastanak sa župnikom don Rajkom pred župnom kućom. Župnik je, nakon zajedničkog dogovora, sve momke pozdravio, predmolio molitvu i blagoslovio ih, te i on krenuo s njima prema Čitluku, zaželivši svima dobar uspjeh i Božji blagoslov.

Naši su igrači u čitlučkoj športskoj dvorani odigrali posljednju utakmicu s rezultatom: Neum – Bijelo Polje 3:1. Turnir se nastavlja dalje, a mi smo zadovoljni s ovogodišnjim druženjem i nastupima.

Ovo su bila lijepa druženja hrvatskih katoličkih momaka u našoj Hercegovini, pa neka se ovakvi susreti nastave i dalje. Poslije odigranih utakmica naši su se momci s Neumljanima i župnikom zajednički družili i počastili u obližnjem ugostiteljskom objektu.