Župne oglase možete uzeti u dnu crkve, a imate ih i na oglasnoj ploči i na Portalu naše župe. Imate i plakate za Srce Isusovo u dnu crkve s jedne strane listić, a s druge strane plakati.

 • Sv. Mise kroz tjedan govorit će se: ponedjeljak i utorak u 7,00 sati ujutro, srijeda, četvrtak i petak u 18,00 sati i subota u 17,00 sati. Slijede misne nakane….
  • Ponedjeljak, 5. lipnja, 7,00 sati
   Zvonimir Bilušić za ++ rodit. Maru i Jozu, + sestru Jelu i ost. ++ iz obit.
  • Utorak, 6. lipnja, 7,00 sati
   Djeca za ++ Stoju i Grgu Škobić
  • Srijeda, 7. lipnja, 18,00 sati
   Obitelj Mandić za + Slavka Mandića, 1. godišnjica i za ++ Tihomira, Miru i ost. ++
  • Četvrtak, Tijelovo, 8. lipnja, 18,00 sati
   Misa za narod naše župe, a poslije sv. Mise svečana Procesija
   10,00 sati sv. Misa na Buni, patron crkve
  • Petak, 9. lipnja, 18,00 sati
   Obitelj za + Ivu Ivanković, 1. godišnjica i za + Stipana
   7,00 sati sv. Misa u Samostanu
  • Subota, 10. lipnja, 17,00 sati
   Muž Želimir s obitelji za + Gordanu Perić, 1. godišnjica
  • Nedjelja, 11. lipnja
   9,00 Drago i Luca Šarić za++rod.Tomu i Anicu,Peru i Ivu
   11,00 Misa za narod naše župe
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju, 11. lipnja: u 9,00 i 11,00 sati.
 • Župni Folklor: proba za sve Folkloraše danas u 12,00 sati, a za vikend probe po dogovoru, termini proba bit će na grupi Folklora. Naš Folklor pozvan je u ovom tjednu dva puta za nastup u gostima: U subotu, 10. lipnja nastupamo u Višićima na Igralištu u 19,30 sati povodom njihova zaštitnika sv. Ante, a u nedjelju, 11. lipnja gostujemo u Čeljevu kod crkve u 20,00 sati povodom patrona župe Srca Isusova.
 • Braćo i sestre, pred nama je naš najveći župni blagdan Patron župe Presveto Srce Isusovo, kompletan program trodnevnice i samog blagdana imate na umnoženim plakatima u dnu crkve pa možete uzeti, a plakate imate i na našim oglasnim pločama i na portalu naše župe, pa možete pročitati, a ovih ćemo dana obavijesti o Patronu naše župe poslati i u društvene i crkvene medije, a plakate po našoj župi i okolnom mjestima i gradovima. Sljedeće nedjelje zamolit ću Folklor i žene iz župe da donesu pecivo za Večer Folklora i Srce Isusovo, ili ako tko želi darovati svoj prilog za ove dane.
 • U četvrtak, 8. lipnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovijedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa u 18,00 sati u crkvi. Poslije sv. Mise svečana procesija kroz crkveno dvorište i na nogostup uz crkvenu živicu. Pozivam čitavu našu župu i svu djecu, a djeca od I. do V. razreda, posebno Prvopričesnici neka ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede. Molim sve ovogodišnje Prvopričesnike, Krizmanike i mladiće-Apostole od Velikog Četvrtka da u četvrtak dođu u župnu dvoranu u 17,00 sati, da se lijepo obuku u robu kao za Prvu Pričest, Krizmu i Veliki Četvrtak i tako će obučeni biti na sv. Misi na Tijelovo, a poslije idu u procesiji, a Prvopričesnici i ostala djeca ići će ispred Presvetoga dvoje po dvoje i posipati cvijeće, a Apostoli će nositi Nebo-Baldakin nad Presvetim i križ i svijeće-baklje u procesiji. Po našem dvorištu bit će 4 oltara odakle će se obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a završni blagoslov u crkvi. Molim vas da taj dan ne parkirate auta u crkvenom dvorištu radi procesije. Svi ministranti neka budu u sakristiji obučeni u 17,30 sati. Taj ćemo dan na kraju sv. Mise, u nazočnosti sve naše djece, školske mladeži i studenata, a na završetku školske i vjeronaučne godine zahvaliti Bogu zahvalnom molitvom za sva dobra koja je našoj djeci i mladima udijelio u protekloj radnoj godini.
 • Krizmanici: stigli su CD i Albumi od sv. Krizme pa ih može preuzeti u Župnom uredu.
 • Na Tijelovo je patron crkve na Buni, sv. Misa u 10,00 sati, ide i župnik.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Janja Kolobara, a ovih dana preminuo je i vlč. Rupert bivši župnik župe sv. Florijana u Austriji i veliki prijatelj i dobročinitelj naše župe i Biskupijskog Caritasa za pokoj njihovih duša, pomolimo se! Pokoj vječni daruj im Gospodine. I svjetlost vječna neka im svijetli. Počivali u miru. Amen. Duše njihove i duše svih vjernih mrtvih po milosrđu Božjem počivale u miru. Amen!

Sve vas pozdravlja i na sve zaziva Božji blagoslov,

vaš župnik don Rajko Marković