Župne oglase možete uzeti u dnu crkve, a imate ih i na oglasnoj ploči i na Portalu naše župe.

 • Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u 7,00 sati ujutro, osim srijede u 18,00 sati.
  • Ponedjeljak, sv. Toma, 3. srpnja, 7,00 sati
   Smiljan Perić za ++ rod. Peru i Maru i + brata Ljubu
   19,00 sati sv. Misa u župi sv. Tome apostola, patron župe
  • Utorak, 4. srpnja, 7,00 sati
   Matija Cigić za + supr. Marinka i ost. ++ iz obit.
  • Srijeda, 5. srpnja, 18,00 sati
   Djeca za ++ rod. Karla, Ljubicu i Dragicu Azinović i ++ Tomislava i Veru Zovko
  • Četvrtak, 6. srpnja, 7,00 sati
   Anica Primorac za ++ Dragu, Matiju i Stjepana, Maru, Filipa i Maru
   11,00 sati Zlatne Mise u katedrali
  • Petak, 7. srpnja, 7,00 sati – Prvi petak sv. ispovijed prije sv. Mise
   Zora Krezić s djecom za + supr. Luku i ost. ++
   6,30 sati sv. Misa u Samostanu
  • Subota, 8. srpnja, 7,00 sati
   Marija Beljo za + supr. Franju i sve ost. ++ iz obit. Beljo i Ivoš
  • Nedjelja, 9. srpnja
   9,00 Slavica Kukić za+supr.Zvonku,++rod.Franu i Maru,Luku i Ilku i ost.+iz obit.
   11,00 Misa za narod naše župe
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju, 9. srpnja: u 9,00 i 11,00 sati
 • Đakovački vezovi: U subotu i nedjelju, 8. i 9. srpnja naše župno Folklorno društvo skupa sa župnikom pozvano je na „57. Đakovačke vezove 2023.“ To je najjača folklorna međunarodna smotra u R. Hrvatskoj. Odazvat ćemo se i putujemo u subotu ujutro busom i gosti smo u Budrovcima, predgrađe Đakova kod KUD-a „Šokadija“, kod njih ćemo biti prijateljski primljeni, ugošćeni i smješteni. U subotu smo navečer u gradu na večernjim programima, a na Đakovačkim vezovima sudjelujemo u nedjelju u Mimohodu kroz Đakovo od 8,30 do 10,30 sati, sve prenosi HRTV2 program, u 10,30 sati smo na sv. Misi u đakovačkoj katedrali i poslije sv. Mise nastupamo u Štrosmajerovu parku na svečanoj pozornici oko 13,30 sati. Poslije je ručak u domaćina i pred večer povratak u Bijelo Polje. Župnika u nedjelju pod obje sv. Mise u 9 i 11 sati zamjenjuje o. Stanko Pažin, Karmelićanin iz Stoca, kojega sam kao župnik Stoca poslao u sjemenište, bogosloviju i proslavio mu u Stocu mladu Misu 2021. On se sada nalazi na poslijediplomskom studiju u Rimu, a ovih je dana došao u posjetu svojim roditeljima u Stolac i evo ga k nama, sa svojim roditeljima, u nedjelju u Bijelo Polje. Hvala mu! Proba za Folklor danas u 12,00 sati i generalna proba u petak u 18,00 sati.
 • Ministrantski izlet svih naših župnih ministranata, a ima ih 30, bit će u drugi patak, 14. srpnja, u 9,00 sati kod naše župne crkve, najprije skup, zajednička molitva i fotografiranje, zatim ulazak u Bus i putujemo, posjetit ćemo župu Aladinići-Dubrave, župu i grad Stolac i tamo odigrati na gradskom igralištu nogometnu utakmicu, ručati, družiti se, obaći znamenitosti Stoca, pa posjet Svetištu Kraljice Mira u Hrasnu i poslijepodne povratak kućama. Naše ministrante ovim izletom jelom i pićem časti župnik za njihov plemeniti rad u crkvi tijekom čitave godine. Svi su ministranti, koji mogu, pozvani na ovaj susret. Ovo javljamo na vrijeme da se ministranti mogu pripremiti.
 • U ponedjeljak, 3. srpnja je sv. Toma apostol, zaštitniku župe sv. Tome Bijeli Brijeg, sv. Misa u 19,00 sati, a ovom župnom patronu prethodi trodnevnica, svaku večer prigoda za sv. ispovijed i sv. Misa u 19,00 sati.
 • U sljedeća dva četvrtka u našoj župi družit će se i imati svoj program djeca iz župe sv. Ivana iz Mostara.
 • Krštenje: U petak, 30 lipnja krstio se Petar Jurić, Vojno, rođ. u Mostaru, 3. V. 2023., prvo dijete rodit. Vlado Jurić i Monia r. Jakečević, kum: Vlado Filipović. Čestitamo!
 • Zlatne Mise: u četvrtak, 6. srpnja u 11,00 sati četvorica naših svećenika iz Svećeničkog doma u Mostaru: don Ivan Vukšić, don Ivica Puljić, don Stipe Ivančić i don Drago Bevanda, slavit će u našoj mostarskoj katedrali svoje Zlatne Mise, 50 godina svećeništva, tko želi neka pođe ide i župnik.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.

Sve vas pozdravlja i na sve zaziva Božji blagoslov,

vaš župnik don Rajko Marković