Župne oglase možete uzeti u dnu crkve, a imate ih i na oglasnoj ploči i na Portalu naše župe.

 • Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u 7,00 sati ujutro, osim ponedjeljka u 16,00 sati i u petak nema sv. Mise u crkvi, samo u Samostanu, slijede misne nakane i darovatelji….
  • Ponedjeljak, 17. srpnja, 16,00 sati
   Kćeri za + oca Mirka Sesara, 1. godišnjica
  • Utorak, 18. srpnja, 7,00 sati
   Sv. Misa za + Janju Perić, 1. godišnjica
  • Srijeda, 19. srpnja, 7,00 sati
   Damjana Zovko s obit. za + muža Franu, Matiju i Stojana i Ljeposavu
  • Četvrtak, sv. Ilija Prorok – Ilindan, 20. srpnja, 7,00 sati
   Luca Marić za + supr. Jozu, sina Tomislava i sve ost. ++ iz obit. Marić i Perić
   11,00 s. sv. Misa u Stocu povodom Patrona župe i Dana Grada
  • Petak, 21. srpnja, nema sv. Mise u crkvi
   7,00 sati sv. Misa u Samostanu
   17,00 sati Vjenčanje Toni Sesar i Ivana Bilić
  • Subota, 22. srpnja, 7,00 sati
   Luca Azinović za + muža Ljubu, sv. Stanka, sv. Ružu i ost. ++
   7,30 sati Dragan s obit. za ++ rodit. Anicu i Marka, brata Željka i ost. ++
  • Nedjelja, 23. srpnja
   9,00 Mara Azinović s djecom za + supr. Peru i sve ++ iz obit. Azinović i Bleko
   11,00 Misa za narod naše župe
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju, 23. srpnja: u 9,00 i 11,00 sati
 • Za Crkvu u KM: Bruno Azinović 100, Obit. Ivana Krezića 100, Žarko Sakić 50 i Petar i Jelena Zovko 100.
 • Za Caritas u KM: Bruno Azinović 20 i Obit. Ivana Krezića 20.
 • Za Župni listić u KM: Bruno Azinović 10 i Obit. Ivana Krezića 10.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Toni Sesar sin Željkov i Ljiljane r. Perić iz Potoka, naša župa i Ivana Bilić kći Zlatkova i Ruženke r. Matuš iz Iloka, župa Ilok, nadb. Đakovačko-Osječka. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Potocima u petak, 21. VII. 2023. u 17,00 sati.
 • Jučerašnje krštenje, u 17,00 sati: Toma Zovko, Bočine, rođ. u Mostaru, 18. V. 2023. drugo dijete rodit. Petar Zovko i Jelena r. Drmać, kum: Hrvoje Kožul. Čestitamo!
 • 57. Đakovački vezovi 2023.: Naše župno Folklorno društvo skupa sa župnikom sudjelovalo je ove godine na Đakovačkim vezovima, lijepo smo predstavili i župu i naš grad Mostar i cijelu Hercegovinu. Domaćini su nas lijepo primili i ugostili, hvala im. Vratili smo se kućama s puno lijepih dojmova, uspomena i pozitivnih komentara. Lijepo je bilo gledati naše mlado folklorno društvo kako veselo i raspjevano korača u veličanstvenoj povorci ulicama Đakova, a sa svih strana dobivaju gromoglasan pljesak, pozdrave, podršku, selfije, fotografije, a mogla se opaziti i pokoja suza, očito u hercegovačkom oku, koje je davno odselilo u Slavoniju. Naš nastup u Strossmayerovom parku bio je za pamćenje, gdje smo također dobili više puta veliki pljesak i simpatije čitavog nazočnog mnoštva. O svemu ovome možete više čitati, slike gledati i dva videa uključiti na našem župnom portalu, objavljivali su i drugi portali i mediji, a imaju snimci i na Youtube-u.
 • Ministrantski izlet naših župnih ministranata bio je u petak, 14. srpnja, pošlo je 25 ministranata, a imamo ih 30, petorica su opravdano izostala, išao je i župnik i naš bogoslov, imali smo posjetu našoj Trebinjskoj biskupiji i to župama: Aladinići, Stolac i Hrasno, bilo je lijepo, svi smo se vratili zadovoljni, o čemu možete više čitati i slike pogledati na našem Župnom portalu.
 • Sv. Ilija Prorok – Ilindan, Patron župe i Dan Grada Stoca: U ponedjeljak, 17. VII. na Prvu večer Trodnevnice u Stocu je sv. Misa u 19,00 s., a Večer Folklora u 20,00 s., pozvano je i naše HKUD „Bijelo Polje“ na ovu Smotru, ide i župnik, a može poći tko god želi. Nastupa 10-ak Društava, a poslije pjeva grupa „Konoba“. U ponedjeljak u 18,00 sati skup našega Folklora pred crkvom u narodnoj nošnji, fotografiranje kod crkve, zatim generalna proba i polazak osobnim autima za Stolac. Na Ilindan u četvrtak, 20. VII. svečana sv. Misa u 11,00 sati, koju predvodi biskupijski vikar don Ante Luburić, a na večer u 21,00 s. u crkvenom dvorištu stolački Folklor organizira Koncert, nastupaju Slavonske Lole. Svi ste pozvani, ulaz slobodan i svi dobro došli. Plakate imate na oglasnoj ploči.
 • Župni Folklor: Generalna proba za Stolac danas u 12,00 sati, a probe ovih dana po dogovoru, objavljujemo na grupi.
 • Drežnica: Župa Drežnica slavi sv. Iliju kao supatrona župe, sv. Misa u 18,00 sati, slavlje predvodi biskup Petar.
 • Dužijanca u Mostaru 22. i 23. VII. 2023.: Za sljedeći vikend dolaze nam u posjetu gradu Mostaru, Blagaju i Buni i cijeloj Hercegovini naši Bunjevački Hrvati iz Vojvodine. To će biti veliki događaj za sve nas i pripremaju se bogati duhovno-kulturni programi u kojima sudjeluje i naše župno bjelopoljsko Folklorno društvo. U subotu gosti obilaze Blagaj i Bunu odakle i potječu Bunjevački Hrvati, a navečer u 19,00 sati održat će se u Biskupijskom centru kod Biskupije Tribina o Bunjevačkim Hrvatima, zatim u 21,00 sati pred Kosačom „Folklorna večer“ u kojoj sudjeluju, tamburaši, naša mostarska Folklorna društva, među kojima i naše bjelopoljsko društvo i hrvatska društva iz Vojvodine. Svi ste pozvani i svi dobro došli, ide i župnik. U nedjelju, 23. VII. u 10,00 sati sv. Misa u mostarskoj katedrali, predvodi naš biskup Petar, ide i naše Folklorno društvo u narodnoj nošnji i vi ste svi pozvani koji možete pođite na ovu sv. Misu, a poslije sv. Mise program pred Kosačom, pozdravni govori i predaja kruha gradonačelniku Mostara, ide i župnik poslije sv. Misa u Bijelom Polju.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Mara Krezić, za pokoj njezine duše, pomolimo se! Pokoj vječni daruj joj Gospodine….

Sve vas pozdravlja i na sve zaziva Božji blagoslov,

vaš župnik don Rajko Marković