Bjelopoljski momci, članovi župne Malonogometne ekipe Potoci-Bijelo Polje odigrali su u nedjelju, 28. siječnja 2024. u poslijepodnevnim satima u Čapljini druge dvije utakmice sa župama Čapljina i Aladinići u organizaciji Katoličke malonogometne međužupne lige hercegovačkih biskupija.

Momci su bili u svojoj župi na sv. Misama, a u 13,45 sati dogovoren je zajednički sastanak pred župnom kućom u Bijelom Polju. Slijedilo je zajedničko slikanje pred župnom crkvom, dogovor sa župnikom o programu dana, molitva i s Božjim blagoslovom, osobnim autima krenuli prema Čapljini. U dvorani su obukli župne dresove, prijavili se na protokol, fotografiranje i čekali su svoj red.

U nedjelju je u Čapljini i Čitluku igralo 16 župnih ekipa i sve je proteklo u najboljem redu i raspoloženju, te prijateljskom ozračju, što je znak da su nam ovakvi susreti potrebni da se naša hrvatska katolička mladež druži, upoznaje i prijateljuje.

Župnik don Rajko ovoga puta nije mogao poći s momcima na utakmice radi sprovoda u župi u poslijepodnevnim satima, pa ih je prije polaska sve blagoslovio. Poslije utakmica bjelopoljski su se momci zadovoljni vratili svojim kućama.  Bogu hvala na ovakvim lijepim susretima!