Župne oglase možete uzeti u dnu crkve, a imate ih i na oglasnoj ploči i na Portalu naše župe.

 • Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u 7,00 sati ujutro, osim petka u 18,00 sati. Slijede misne nakane i darovatelji…
  • Ponedjeljak, 10. lipnja, 7,00 sati
   Zdenko Sesar za ++ rodit. Marka i Stanu i ost. ++ iz obit. Sesar
   6,30 sati sv. Misa u Samostanu
  • Utorak, 11. lipnja, 7,00 sati
   Obitelj za ++ Stipana i Ivu Ivanković
  • Srijeda, 12. lipnja, 7,00 sati
   Željko Škobić za + Ilku Bogut, Zvonku, Ivicu i Tonija
   6,30 sati sv. Misa u Samostanu
  • Četvrtak, sv. Ante, 13. lipnja, 7,00 sati
   Snježana Đopa za + Antu Krešića i ost. ++
   17,00 sati sv. Misa na Zaružju
  • Petak, 14. lipnja, 18,00 sati
   Roditelji za + Jozu Jurića
   7,00 sati sv. Misa u Samostanu
  • Subota, sv. Vid, 15. lipnja, 7,00 sati
   Obitelj za + Blaža Pandžu i ost. ++ iz obit.
  • Nedjelja, 16. lipnja
   9,00 Zdravko i Zora Crnjac Za ++ rodit. Ivu, Matu, Ivu, Ivana, Željka, Anicu, Miru i ost.++ iz obit. Kordić i Crnjac
   11,00 Misa za narod naše župe
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju, 16. lipnja: u 9,00 i 11,00 sati
 • Za Crkvu u KM: Obit. + Jelke Pinjuh 100, Jakov Raspudić 100, Ljubica Čarapina 100, Blago Brajković 100 i Miroslav Kordić 50.
 • Za Caritas u KM: Obit.+Jelke Pinjuh 30,Ljubica Čarapina 50, Olga Vasilj 20 i N.N. 20.
 • Za Župni listić u KM: Obit. + Jelke Pinjuh 20 i Miroslav Kordić 10.
 • Jedna radosna vijest: Danas se naš don Petar Markić sin Luke i Katarine r. Dodić, koji imaju obiteljsku kuću u našoj župi, redi za svećenika u dubrovačkoj katedrali, a Mladu Misu slavit će u subotu, 15. lipnja u župi Janjina na Pelješcu u 11,00 sati, kod nas će u Bijelom Polju slaviti sekundicije, drugi put Mladu Misu, 28. srpnja, nedjelja u 11,00 sati. Našemu don Petru čestitamo i preporučam ga u vaše molitve.
 • Stigla je nova CnaK, pretplatnici uzmite svoje primjerke, a ostali možete nabaviti CnaK po cijeni od 4 KM.
 • Župni Folklor: Probe za sve Folkloraše danas u 12,00 sati u Župnoj dvorani i u četvrtak na sv. Antu u 15,30 sati. Naše Folklorno društvo skupa sa župnikom pozvao je don Drago Ćurković, župnik Drežnice i gosp. Željko Marić na slavlje sv. Ante u Zaružje u četvrtak, 13. lipnja na blagdan sv. Ante. Bjelopoljski župnik će predvoditi sv. Misu u koncelebraciji drežničkog župnika, a pod sv. Misom pjevat će naši mladi, nakon sv. Mise naš Folklor će predvoditi pučko slavlje u kolu, pjesmi i igri u koje će se uključiti sav okupljeni puk Božji, zato je proba u četvrtak u 15,30 sati, a polazak u 16,00 sati. Domaćini organiziraju prijevoz preko Neretve i boravak u Zaružju. Hvala organizatorima na pozivu, a mi ćemo se odazvati na ovo mjesno slavlje povodom blagdana sv. Ante.
 • Braćo i sestre! Neka ove današnje sv. Mise budu Mise Zahvalnice Gospodinu Bogu za uspjeh naših „Dana Srca Isusova u Bijelom Polju“. Sve je hvala Bogu proteklo lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovjedili, pričestili i da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim župnim slavljima. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, posebno hvala mladima. Sva naša bjelopoljska slavlja objavljujemo na našem župnom Portalu, a obavijesti sa slikama poslali smo i na 15-ak svjetovnih i crkvenih portala i tiskovina, pa možete i tamo čitati o „Danima Srca Isusova“ u Bijelom Polju. Mladi su se, predvođeni našim Folklorom, lijepo uključili u organizaciju Patrona župe. Imamo zaista divnu mladost koja zavrjeđuje sve pohvale, neka ih sve Gospodin Bog trajno čuva, štiti, brani i svojim svetim blagoslovom obasiplje!
 • U četvrtak, 13. lipnja je sv. Ante Padovanski, nezapovjedan blagdan, sv. Misa u 7,00 sati ujutro redovito.
 • Danas nam je u gostima časna sestra Milosrdnica Magdalena Marić u pratnji sestre Alojzije. Sestra Magdalena je misionarka na Salomonskim otocima, državi u zapadnom dijelu Tihog oceana, jedna od najsiromašnijih država svijeta. Družba Sestara Milosrdnica je tamo od 2011. godine. Kako im je tamo, što rade, kako djeluju misionarski, koliko imaju uspjeha…., pričat će nam danas pod sv. Misama sestra Magdalena. Plakate imate na oglasnim pločama gdje se nalazi i žiro račun za pomoć siromašnima u tamošnjim misijama, a ako je kome zgodnije može dati i danas svoj prilog, pa će sada na kraju sv. Mise dvojica ministranata stati na vrata crkve s košaricama pa što tko želi i može neka dade u košaricu za siromašne na Salomonskim otocima, a sestre će nam sigurno uzvratiti svojim molitvama. Hvala sestri što je došla među nas da nas informira o narodu u tako dalekoj prekooceanskoj zemlji, a vama hvala unaprijed na materijalnoj i duhovnoj pomoći.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.

Sve vas pozdravlja i na sve zaziva Božji blagoslov,

vaš župnik don Rajko Marković