Godinama se bavio abortusima a onda je odlučio da ne želi više, evo i zašto.

“Osnovno lekarsko vaspitanje stekao sam za vreme studija na Beogradskom medicinskom fakultetu u periodu 1951-1957. godine.

Učen sam, prema tada važećoj doktrini, da je dete živo tek sa prvim plačem. S katedre sam, u okviru različitih odseka Medicinskog fakulteta, slušao uvek isto:

OVDJE možete pročitati članak “10 tipova muškaraca za koje se kršćanske žene nikad ne bi trebale udati”

Često u potrazi za brakom i pronalaženjem “idealnog” partnera doživimo različite situacije. Lako je ne uočiti stvari koje nam se ne čine velikim preprekama dok smo u vezi, no baš te stvari mogu poprimiti destruktivnu narav nakon vjenčanja. No, ljubav ne mora biti slijepa.

OVDJE možete pročitati članak “10 tipova žena koje kršćanski muškarci nikad ne bi trebali oženiti”

Kao žene, odrastamo sanjajući o muškarcu za kojeg ćemo se jednog dana udati. Gledamo nebrojene romantične filmove i čitamo bajke o prinčevima koji će nam ukrasti srce. Možda imamo i ploče na kojima skiciramo i planiramo svoje veliko vjenčanje. Pravimo popise s osobinama koje bismo voljeli vidjeti na svom izabraniku. 

Televizija postaje medij upregnut u službu Big Brother psihologije dobrovoljnog nadzora, gdje se mase navikava na svijet koji nas čeka – orvelovski svijet u kojemu bi svi mi trebali biti stanari jedne velike, globalne BB kuće, snimani na svakom koraku, suspendirane intime, pod budnim okom Velikoga Brata!

Platon je tijelo držao grobom duše, a strasti je uspoređivao s lancima kojima je okovana. Vjerovao je da se čovjek, nadilaženjem materijalnoga svijeta i ulaženjem u kraljevstvo duha, mora osloboditi tiranije strasti…

Više ne podučavam kako upravljati ljudima na poslu… Podučavam, prije svega, kako upravljati sobom. (Peter Drucker)